12 стъпки към по-щастлив живот

Мадлен Алгафари

Как да се справяме със стреса, депресията, паническите атаки, родителските и партньорските грешки

Брой лекции

12

на запис

Включва още

15

упражнения

Времетраене

9

часа

Повече за класа

Този клас, съставен от 12 видео лекции, ще даде знания, но и преживявания – необходими за сътворяването на нашия по-здрав и щастлив живот. Всяка лекция е съпроводена и от практически преживелищни опити – конкретни жокери за прилагане в живота, защото промяната не минава само през ума ни, а непременно през емоцията и през практическите стъпки.
Лекциите са на достъпен език и са подкрепени с конкретни примери от 30-годишната практика на Мадлен Алгафари.
Дванайсетте теми са ключови и актуални за съвремието ни – те са основни стълбове и инструменти за постигане на осъзнатост, а следователно и на здраве и щастие. Днешният човек спешно се нуждае от това знание, което, уви, не се преподава в училище.

В класа ще научиш

 • защо душата и тялото са двете страни на една и съща монета?  
 • как да разбираме специфичният език на тялото, което не лъже за разлика от думите ?
 • как да повишим емоционалната си интелигентност и поведенческа гъвкавост?
 • как да допускаме по-малко грешки като родители и партньори?
 • как да се справяме със стреса, тревожността, депресивността?
 • кои са най-честите симптоми в тялото и в душата и какво можем сами да правим, за да ги предотвратим или лекуваме?

За кого е подходящ класът?

Класът е предназначен за всеки, който се интересува от повишаване на осъзнатостта и себепознанието от тийнеджърска до късна възраст. Всеки, който иска да научи повече за властта, която може да има над собственото си здраве и щастие.

Видеолекциите не са равносилни на психотерапевтична работа. Много от проблемите, които се засягат, изискват и специализирана, компетентна терапевтична подкрепа.

График

 • Стартирай класа веднага

  4 януари, 2024

 • Лекции те очакват

  Гледай ги със собствено темпо. Направи
  упражненията и теста след лекциите.

 • В края на класа

  Завърши класа и получи сертификат за участие

Програма

Лекция и упражнения онлайн

1. Езикът на тялото

4 януари 2024
Лекция и упражнения онлайн

2. Емоционалната интелигентност

4 януари 2024
Лекция и упражнения онлайн

3. Първите 7 - моите и тези на децата ми

8 януари 2024
Лекция и упражнения онлайн

4. Тинейджърството - моето и това на децата ми

11 януари 2024
Лекция и упражнения онлайн

5. Типове характери и модели на комуникация

11 януари 2024
Лекция и упражнения онлайн

6. Партньoрските отношения

15 януари 2024
Лекция и упражнения онлайн

7. Стрес и тревожност

18 януари 2024
Лекция и упражнения онлайн

8. Справяне с панически атаки

18 януари 2024
Лекция и упражнения онлайн

9. Депресивност - Агресия

22 януари 2024
Лекция и упражнения онлайн

10. Желание за контрол и нарцисизъм

25 януари 2024
Лекция и упражнения онлайн

11. Хранителни разстройства и други зависимости

25 януари 2024
Лекция и упражнения онлайн

12. Психосоматика – тялото и душата като двете страни на монетата

29 януари 2024
Завърши класа и получи

Сертификат за участие

Запознай се със своя лидер

Мадлен Алгафари

Мадлен Алгафари е психотелесен терапевт, автор на 13 книги, режисьор, член на Борда на Български институт по Неорайхианска аналитична психотерапия, член на Българска Асоциация по психотерапия, на Европейската асоциация по психотелесна терапия, почетен член на Американската асоциация по психотелесна терапия. Работила като главен редактор на световното списание по психотелесна терапия, издавано съвместно от Европейската и Американската асоциации по психотелесна терапия “IBPJ”, председател на 18 световен конгрес по психотелесна терапия.

Направи най-добрия избор

Клас
с лекции на запис

90 лв.

Quality sign

LeaderClass ти дава 100% гаранция за качество на всеки клас. За нас е важно да придобиеш ценни знания и да почерпиш опит от най-успешните лидери в България. Ако по някаква причина класът не отговори на очакванията ти, ние ти гарантираме възстановяване на цялата заплатена сума. Таксата може да бъде възстановена до 5 дни от началото на класа.

Отговаряме още преди да попиташ:

LeaderClass е образователна платформа, чрез която обучаващите се имат възможност да учат и черпят опит от най-добрите в своята сфера, участвайки в онлайн обучения и срещи на живо, както и ставайки част от общност от хора с общи интереси. 

Всеки клас включва достъп до онлайн лекциите и упражненията по конкретната тема, представени от съответния лидер. Всеки клас представлява около 8-10, а понякога и 12, онлайн лекции на запис, всяка от по 20-30 минути, като общото съдържание е около 4-5 учебни часа. Освен лекции, се включват и упражненията, специално създадени от нашите лидери. Лекциите и упражненията се отключват по график, който е посочен в страницата на всеки клас. Не е необходимо да сте пред компютър или на телефона в определен час – материалите се зареждат във вашия профил и ви очакват в удобно за вас време и възможност.

В началото на всеки клас ще бъдеш част от специално създадена Facebook група за обмяна на съвети и идеи, в която ще са и всички останали записали се. 

В края на всеки клас, ще имаш възможност да се включиш в Q&A сесия и зададеш въпросите си по темата онлайн или на живо, според пакета, който си избрал. 

След приключване на Q&A сесията, отново според избрания от теб пакет, ще имаш възможност да обмениш мисли и идеи с лидера на класа, придружено с чаша вино и вкусни хапки.

Когато класът и срещите към него отминат, видео съдържанието на класа – лекции, упражнения и материали, може да бъде закупено, като “отминал” клас. В този случай всички видео записи и материали от класа са достъпки предварително, а не се отключват по график. 

Разполагаш с неограничен във времето достъп до всички видео записи и материали от закупения от теб клас.

Можеш да достъпиш своите уроци от всяка точка на света, по всяко удобно за теб време, на всяко устройство. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, онлайн Q&A сесия с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 120 лв. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, Q&A сесия на живо, участие в networking и коктейл с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 250 лв. 

Достъп единствено до видео уроците е 90 лв., като тази опция е активна за всички вече отминали класове.

Таксите могат да бъдат заплатени с кредитна или дебитна карта, по банков път, както и посредством Epay и EasyPay.

Плащанията в нашата платформа се извършват в български левове (BGN).

Таксите за участие, представени тук в официалния ни сайт, са окончателни и включват данъка върху добавената стойност (ДДС) и всички други допълнителни данъци и такси.

Ако вече си закупил клас, но не желаеш да продължиш, можеш да отмениш членството си в класа до 5 дни след старта на класа или в рамките на на 14-дневен срок от получаването на уведомителния имейл от нас, че си успешно си записан. Можеш да ни пишеш на [email protected], за да упражниш правото си на отказ. Ще получиш сумата по твоята сметка в рамките на 14-дневен срок след като си ни уведомил.

Ако имаш още въпроси, свържи се с нас. Ще се радваме да помогнем!

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!