Без кошмари в бизнеса

шеф Манчев

Как да стартираме, развием и управляваме
успешен бизнес в България

Брой лекции

8

на запис

Включва още

9

упражнения

Времетраене

6

часа

Повече за класа

Kласът на шеф Манчев ще те запознае с азбуката на управлението на един бизнес – независимо от сферата.

В рамките на осем онлайн лекции, той ще ти разкрие стъпките, с които да откриеш коя бизнес ниша е най-подходяща за теб, как и къде да стартираш. Ще ти предостави готов шаблон, с който да създадеш стандартите на своя бизнес и ще те научи какви въпроси да задаваш, когато искаш да наемаш хора в екипа си.

В края на всяка лекция, Манчев е подготвил упражнения, с които да направиш първите крачки в стартирането на собствения си бизнес или в подобрението на вече съществуващ такъв.

В класа ще научиш

 • начин, по който да откриеш в какво си добър и какъв бизнес е най-подходящ за теб
 • планиране на стъпките при стартиране на нов бизнес
 • създаване на стандарти за твоя бизнес по модела на шеф Манчев
 • познания за разписване на бюджет
 • готов сценарий за водене на интервю и наемане на хора
 • как правилно да поднесем обратна връзка

За кого е подходящ класът?

Този клас е подходящ както за хора, които вече управляват свой или чужд бизнес, така и за онези, които искат да стартират сега.

За да се включиш, не е необходимо да имаш опит в сферата.

Как ще протече?

 • Стартирай клас веднага

  8 онлайн лекции и упражнения

 • Лекции те очакват

  Гледай ги със собствено темпо. Направи
  упражненията и теста след лекциите.

 • В края на класа

  Завърши класа и получи сертификат за участие.

Програма

Лекция онлайн

1. Въведение

упражнения и тест
Лекция онлайн

2. Избери бизнеса си така, че да го обречеш на успех

упражнения и тест
Лекция онлайн

3. Къде и как да стартираме?

упражнения и тест
Лекция онлайн

4. Как да подберем и управляваме екипа си?

упражнения и тест
Лекция онлайн

5. Как да ръководим успешен бизнес?

упражнения и тест
Лекция онлайн

6. Как да общуваме с клиентите си?

упражнения и тест
Лекция онлайн

7. Как да откриваме и решаваме проблемите в бизнеса?

упражнения и тест
Лекция онлайн

8. Заключение

упражнения и тест
Завърши класа и получи

Сертификат за участие

Запознай се със своя лидер

шеф Манчев

Още в ранния период на демократичните промени в България, шеф Манчев решава да подеме собствен бизнес. Хората го познават от телевизията и го свързват с готвенето, но той е сериен предприемач в различни индустрии от дълги години. Понастоящем е собственик на верига ресторанти „Кактус“. Шеф Манчев е водещ на предаванията „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“. 

Направи най-добрия избор

Клас с лекции на запис

90 лв.

Quality sign

LeaderClass ти дава 100% гаранция за качество на всеки клас. За нас е важно да придобиеш ценни знания и да почерпиш опит от най-успешните лидери в България. Ако по някаква причина класът не отговори на очакванията ти, ние ти гарантираме възстановяване на цялата заплатена сума. Таксата може да бъде възстановена до 5 дни от началото на класа.

Отговаряме още преди да попиташ:

LeaderClass е образователна платформа, чрез която обучаващите се имат възможност да учат и черпят опит от най-добрите в своята сфера, участвайки в онлайн обучения и срещи на живо, както и ставайки част от общност от хора с общи интереси. 

Всеки клас включва достъп до онлайн лекциите и упражненията по конкретната тема, представени от съответния лидер. Всеки клас представлява около 8-10, а понякога и 12, онлайн лекции на запис, всяка от по 20-30 минути, като общото съдържание е около 4-5 учебни часа. Освен лекции, се включват и упражненията, специално създадени от нашите лидери. Лекциите и упражненията се отключват по график, който е посочен в страницата на всеки клас. Не е необходимо да сте пред компютър или на телефона в определен час – материалите се зареждат във вашия профил и ви очакват в удобно за вас време и възможност.

В началото на всеки клас ще бъдеш част от специално създадена Facebook група за обмяна на съвети и идеи, в която ще са и всички останали записали се. 

В края на всеки клас, ще имаш възможност да се включиш в Q&A сесия и зададеш въпросите си по темата онлайн или на живо, според пакета, който си избрал. 

След приключване на Q&A сесията, отново според избрания от теб пакет, ще имаш възможност да обмениш мисли и идеи с лидера на класа, придружено с чаша вино и вкусни хапки.

Когато класът и срещите към него отминат, видео съдържанието на класа – лекции, упражнения и материали, може да бъде закупено, като “отминал” клас. В този случай всички видео записи и материали от класа са достъпки предварително, а не се отключват по график. 

Разполагаш с неограничен във времето достъп до всички видео записи и материали от закупения от теб клас.

Можеш да достъпиш своите уроци от всяка точка на света, по всяко удобно за теб време, на всяко устройство. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, онлайн Q&A сесия с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 120 лв. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, Q&A сесия на живо, участие в networking и коктейл с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 250 лв. 

Достъп единствено до видео уроците е 90 лв., като тази опция е активна за всички вече отминали класове.

Таксите могат да бъдат заплатени с кредитна или дебитна карта, по банков път, както и посредством Epay и EasyPay.

Плащанията в нашата платформа се извършват в български левове (BGN).

Таксите за участие, представени тук в официалния ни сайт, са окончателни и включват данъка върху добавената стойност (ДДС) и всички други допълнителни данъци и такси.

Ако вече си закупил клас, но не желаеш да продължиш, можеш да отмениш членството си в класа до 5 дни след старта на класа или в рамките на на 14-дневен срок от получаването на уведомителния имейл от нас, че си успешно си записан. Можеш да ни пишеш на [email protected], за да упражниш правото си на отказ. Ще получиш сумата по твоята сметка в рамките на 14-дневен срок след като си ни уведомил.

Ако имаш още въпроси, свържи се с нас. Ще се радваме да помогнем!

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!