Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Как да бъдем финансово успешни?

Георги Захариев
Дата:     22 февруари, 2024
Час:     18:30
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Как да бъдем финансово успешни?”, Георги Захариев ще засегне теми като финансово образование и колко необходимо е то, как, къде и в какво да инвестираме, кога са най-подходящите моменти за покупка на жилище, как да управляваме личните си финанси и още много.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Георги Захариев.

За лектора

Георги Захариев е основател на Finance Academy с мисията да предостави достъпно обучение от практици в сферата на бизнеса, личните финанси и икономиката. За последните 3 години повече от 25 000 души са преминали обучения в академията, повишавайки финансовата си грамотност и стандарта си на живот. Той е партньор в маркетингова агенция Захара, където консултира средни и големи международни компании за дигиталното им присъствие. Той  е сред основателите на Airbnb общността в България, стартирайки компания за управление на имоти за краткосрочен наем през 2015 година и инвестирайки в портфолио от недвижими имоти в центъра на София. Георги е управлявал най-големия проект на Google за България – “Дигитален гараж”, консултирайки стотици собственици на бизнес. Професионалният му опит включва управление на стратегическите партньорства на SoftUni – най-голямата образователна организация за дигитални професии в България. Там успява да изгради стратегически партньорства с компании като Coca-Cola HBC, Telenor, Пощенска Банка, Zuhlke Engineering, Software Group и други. Гост-лектор на събития, сред които WordPress Meetup, Travel Academy, IoT Summit и други.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!