Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Как да говорим, така че да ни чуват и разбират?

Анна Цолова
Дата:     05 октомври, 2023
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Как да говорим, така че да ни чуват и разбират”, Анна Цолова ще сподели конкретни техники, методи и прийоми, с които да говорим и комуникираме така, че посланието ни да достига до целевата ни аудитория.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Анна Цолова.

За лектора

Анна Цолова е български журналист, телевизионер и автор на проекта “Говори, за да те видят” – поредица от обучения за умението да говорим въздействащо. Позната от широкия екран като политически репортер, продуцент на новини, автор и водещ на “Тази сутрин” и “Здравей, България”. С близо 7000 часа в ефир и над 15 000 взети и проведени интервюта, Анна Цолова е любимо лице на медийната сцена. Занимава се с публично говорене от над 23 години.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!