Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Как да печелим партньорства чрез инфлуенсър маркетинг?

Виктор Стоянов
Дата:     01 ноември, 2023
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Как да печелим партьорства чрез инфлуенсър маркетинг?“, Виктор Стоянов ще сподели за тенденциите и новостите в сферата, както и ще разкаже как да позиционираме себе си в социалните мрежи, как да изградим лоялна аудитория и да представим своята работа пред широката аудитория така, че да бъдем забелязани.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Виктор Стоянов.

За лектора

Виктор Стоянов е предприемач, инфлуенсър, бивш национален състезател по академично гребане с множество национални и международни постижения. Познат е на широката аудитория като медийно лице, първият “Ерген” на България, един от най-популярните и харесвани инфлуенсъри у нас. Има множество участия в телевизионни предавания, води собствена поредица в една от националните телевизии, има роли в няколко филмови продукции.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!