Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Как да преодолеем страха от отхвърляне в личния живот и в бизнеса?

Емилия Ангелова
Дата:     15 февруари, 2024
Час:     18:30
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Как да преодолеем страха от отхвърляне в личния живот и в бизнеса”, Емилия Ангелова ще сподели конкретни стъпки, техники и начини, чрез които да успокоим ума си, да върнем баланса в живота и ежедневието си, както и как да намерим пътя към собствената си идентичност, да изградим устойчиво самочувствие и сигурност.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Емилия Ангелова.

За лектора

Емилия Ангелова е сертифициран хипнотерапевт и магистър по клинична психология. Тя е създател на проекта “Ела на себе си”, който е насочен към хора, стремящи се да намерят своя вътрешен център и да развият устойчиво самочувствие. Емилия има богат опит и академично образование в областта на хуманистичното общуване, масовата комуникация и клиничната психология. Тя се фокусира върху свързването на лека и небрежна комуникация с дълбоко и психотелесно общуване, като по този начин съчетава простотата и сложността в своята терапевтична дейност. Основните й практики включват изграждане на нова “Аз” концепция, устойчиво самочувствие, свързване между вътрешното и външното “Аз”, групова хипнотерапия и хипно-медитации.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!