Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Как да преследваме мечтите си с кауза в България и по света?

Енчо Керязов
Дата:     08 декември, 2023
Час:     18:30
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Как да преследваме мечтите си с кауза”, Енчо Керязов ще сподели своя опит и път, довел го до най-високите върхове в спортната му кариера, както и в тази на предприемач, както и ще даде съвети как да обвържем постигането на мечтите си с по-висша цел и кауза.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Енчо.

За лектора

Енчо Керязов е световноизвестен цирков акробат, еквилибрист, както и социален предприемач. Като цирков артист, той е покорил сцени по целия свят, демонстрирайки изключителни умения и иновативен подход към цирковото изкуство. ​Артистичната му кариера започва в легендарната трупа „Романови“, в която усвоява цирковото изкуство като акробат и жокей.  През 2000 г. започва самостоятелната му артистична кариера. Неговите представления са добре познати със своята техническа сложност и артистична изящност, което го прави един от най-уважаваните артисти в своята област. От 2010 година Енчо Керязов ръководи фондация с неговото име, подпомагаща българските таланти, в сферите на изкуство, образование и спорт. До 2020 г., ‘Фондация Енчо Керязов’ е наградила 78 деца, много от които са вече утвърдени творци, спортисти и учени в световен мащаб. В чест на всички тях, артистът създава и финансира спектакъл “Нощ на звездите”, в който участват световноизвестни артисти на цирковото и вариететното изкуство, които споделят неговата житейска философия “Благотворителността осмисля успеха!” Това уникално шоу се представя всяка година и на него се връчват годишните награди на Фондацията.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!