Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Как да се справим с намаления сексуален интерес и да преодолеем проблемите в комуникацията с партньора?

Гинка Георгиева
Дата:     18 декември, 2023
Час:     18:30
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Как да се справим с намаления сексуален интерес и да преодолеем проблемите в комуникацията с партньора”, Гинка Георгиева ще сподели своя практически опит като терапевт по темата, както и ще даде конкретни техники и насоки как да комуникираме така, че желанията ни да бъдат чути и разбрани, както как можем да се справим с комуникационната бариера в партньорските отношения.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Гинка.

За лектора

Гинка Георгиева е психолог, психотерапевт и сексолог, специализиран в областта на партньорските взаимоотношения и сексуалното здраве. В работата си разглежда различни теми, включително такива, свързани с взаимоотношенията, брака, връзката или други лични преживявания, които карат човек да страда. Тя е един от водещите сексолози в страната. Занимава с въпроси като намален сексуален интерес, проблеми с удовлетворението от интимните отношения, и различни други интимни трудности, които могат да възникнат както при жени, така и при мъже. Автор е на десетки курсове свързани с психичното здраве, взаимоотношенията и сексуалността.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!