Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Как да съчетаем страстта към творчеството с развитието на успешен бизнес?

Деляна Маринова - Джуджи
Дата:     01 декември, 2023
Час:     18:30
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Как да съчетаем страстта към творчеството с развитието на успешен бизнес и хармоничен личен живот”, Деляна Маринова – Джуджи ще сподели как да балансираме различните роли в живота си, как да открием, развием и засилим страстта си към създаване на творчество, превръщайки го в успешен продукт и бизнес, едновременно запазвайки позитивно отношение към живота.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Джуджи.

За лектора

Деляна Маринова, по-позната като Джуджи, е телевизионен водещ с богат опит. Тя е лицето зад съботно-неделното семейно предаване „Фамилно“ по Bulgaria ON AIR. В годините е била ко-водещ на „На кафе“, водещ на предаването „Healthy Lifestyle с Джуджи“, фокусирано върху здравословния начин на живот. В момента има собствена рубрика в предаването “На кафе” – “Забранени истории с Джуджи”, както и е водещ на авторско предаване “Fashion Lifestyle с Джуджи”. Зрителите я познават добре и като светски коментатор и водещ на делничното предаване „околоСВЕТСКО“. Последните две години се занимава активно с продуциране на театрални постановки, част от които така харесваните “Одървеният” и “Стриптизьори”. Джуджи е известна със своите разностранни интереси, хедонистичен и бохемски дух. Тя обича да пътува и да опознава различни култури, което често се отразява в нейните телевизионни проекти и обществени изяви.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!