Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Как да създадем успешен бизнес, който отговаря на нуждите на пазара?

Иван Манчев
Дата:     11 януари, 2024
Час:     18:30
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Как да създадем успешен бизнес, който отговаря на нуждите на пазара”, Иван Манчев ще разкаже повече за стъпките в изграждането на един успешен бизнес, как да изследваме нуждите на пазара, как да изградим продуктивен екип и как да скалираме начинанието си.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Иван Манчев.

За лектора

Още в ранния период на демократичните промени в България, шеф Манчев решава да подеме собствен бизнес. Хората го познават от телевизията и го свързват с готвенето, но той е сериен предприемач в различни индустрии от дълги години. Понастоящем е собственик на верига ресторанти „Кактус“. Шеф Манчев е водещ на предаванията „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“. Има написани няколко книги, сред които „Мечти и кошмари“, която описва професионалния живот на кулинаря Шеф Манчев, преминал през всяка стъпка към изграждането на бизнесите си, 104 рецепти на Манчев и Шишков“, „Манчев срещу Шишков“.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!