Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Как да създаваме креативно видео съдържание?

Наум Шопов
Дата:     18 януари, 2024
Час:     18:30
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Как да създаваме креативно видео съдържание”, Наум Шопов ще разкаже повече за пътя му в създаването на видео съдържание – как и откъде намира вдъхновение, какви програми и техника използва и как успява да превърне хобито си в професия.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Наум Шопов.

За лектора

Наум Шопов-младши е лекар, актьор, медийно лице и инфлуенсър. Той има значително влияние в социалните медии с над 208 хил. последователи в Instagram и над 130 хил. последователи в YouTube. Наум Шопов-младши е известен със своя уникален стил на снимане, който включва ефектни кадри и креативен подход. Той е водещ на популярното телевизионно шоу “Ергенът”, с което се утвърждава като едно от водещите медийни лица у нас. Активен участник е в различни социални и благотворителни инициативи. Заедно със своята половинка в живота Теа Минкова, Наум Шопов-младши организира ежегодното благотворителното събитие “Ангелски гледки”, което подкрепя “Българската Коледа” чрез продажбата на авторски фотографии.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!