Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

От идея до устойчив бизнес

Росен Плевнелиев
Дата:     13 октомври, 2023
БЕЗПЛАТНО ОНЛАЙН СЪБИТИЕ ЗАДАВАНЕ НА ВЪПРОСИ

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “От идея до устойчив бизнес”, Росен Плевнелиев ще ни разкрие как да превърнем идеите си в устойчив бизнес, както и кои са качествата, които трябва да притежаваме, за да имаме правилен бизнес подход, как да водим трудни преговори и да се позиционираме на пазара.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Росен Плевнелиев.

За лектора

Росен Плевнелиев е сериен предприемач и общественик, познат като четвъртият демократично избран български президент. Основния си опит в началото на своята кариера натрупва като мениджър на строителни проекти в Германия и в България. В последствие е основател на 12 компании, а общо е управлявал 18 компании в различни сфери. В хода на кариерата си създава над 12 хиляди работни места. Реализира мащабни международни проекти като Бизнес Парк София – първият и най-голям бизнес парк в Югоизточна Европа, отличен с награда „Сграда на годината“ и „Инвеститор на годината“. Като един от водещите лица в страната, Росен Плевнелиев е ангажиран с активна обществена дейност – член на Борда на директорите на Американската търговска камара, член на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, член на настоятелството на фондация „За нашите деца“. В момента е в борда на директорите на гигантска американска компания, сертифициранa от най-тежкия регулатор в Щатите – ACC.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!