Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Стъпки към преодоляване на стреса, депресията и паническите атаки за по-балансиран живот

Мадлен Алгафари
Дата:     27 ноември, 2023
Час:     18:30
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Стъпки към преодоляване на стреса, депресията и паническите атаки за по-балансиран живот”, Мадлен Алгафари ще ни сподели конкретни стъпки, техники и начини, чрез които да успокоим ума си и да върнем баланса в живота и ежедневието си.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Мадлен Алгафари.

За лектора

Мадлен Алгафари е психотелесен терапевт, автор на 13 книги, режисьор, член на Борда на Български институт по Неорайхианска аналитична психотерапия, член на Българска Асоциация по психотерапия, на Европейската асоциация по психотелесна терапия, почетен член на Американската асоциация по психотелесна терапия. Работила като главен редактор на световното списание по психотелесна терапия, издавано съвместно от Европейската и Американската асоциации по психотелесна терапия “IBPJ”, председател на 18 световен конгрес по психотелесна терапия.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!