Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Тайните на ефективната комуникация в бизнеса и отвъд

проф. д-р Даниела Илиева
Дата:     21 септември, 2023
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Тайните на ефективната комуникация в бизнеса и отвъд”, проф. д-р Даниела Илиева ще сподели как да използваме езика на тялото и думите, за да постигаме успех, какъв етикет да следваме за различни видове мероприятия, както и как да печелим бизнес партньорства, използвайки силата на думите.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от проф. д-р Даниела Илиева.

За лектора

Проф. д-р Даниела Илиева е професионален трейнър-консултант по бизнес етикет и протокол, сертифицирана към The European School of Protocol, Белгия. Автор на няколко книги – “Комуникация НАвреме и НА място” и “Управление на личностното развитие”, автор на над 100 публикации, създател на множество корпоративни обучения за водещи компании в страната и чужбина. Проф. д-р Даниела Илиева е и изпълнителен директор на Фондация „Право и Интернет“ и член на Управителния съвет на Фондацията. Над 20 години се занимава с управление на бизнес процеси, бизнес комуникации, управление на екипи, междукултурна комуникация и презентационни умения.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!