Харчи и спестявай

Левон Хампарцумян

Как да създадем и управляваме домашния си бюджет и да инвестираме, независимо от размера на доходите си?

Брой лекции

6

на запис

Включва още

9

упражнения

Времетраене

4

часа

Повече за класа

Kласът на Левон Хампарцумян ще те запознае с азбуката на управлението на личните ти финанси. 

В рамките на шест онлайн лекции, той ще ти разкрие методология, с която да структурираш и управляваш парите си, да вземаш информирани финансови решения и да можеш да сравняваш различни инвестиционни продукти.

В края на всяка лекция, Левон е подготвил упражнения, с които да направиш първите крачки в изграждането на личния си бюджет и да започнеш да инвестираш, независимо от размера на дохода си.

В класа ще научиш

 • създаване на личен домашен бюджет по шаблона на Левон Хампарцумян
 • визуализиране на доходите, разходите и спестяванията си
 • използване на техники за планиране на личните финанси до две години напред
 • използване на финансови калкулатори за управление на личните си финанси
 • сравняване на различни финансови продукти
 • работа с числа и данни за сравнителен анализ на пазара на недвижими имоти

За кого е подходящ класът?

Този клас е подходящ за всички, които искат да изградят финансова грамотност и да управляват успешно финансите си.

За да се включиш в класа, не е необходимо да разполагаш с предварителни познания или опит в сферата.

Как ще протече?

 • Стартирай клас веднага

  6 онлайн лекции и упражнения

 • Лекциите те очакват

  Гледай ги със собствено темпо. Направи
  упражненията и теста след лекциите.

 • В края на класа

  Завърши класа и получи сертификат за участие.

Програма

Лекция онлайн

1. Познаваме ли парите?

упражнения и тест
Лекция онлайн

2. Какво е домашен бюджет?

упражнения и тест
Лекция онлайн

3. Ивестиране, независимо от размера на доходите

упражнения и тест
Лекция онлайн

4. В какво да инвестирам?

упражнения и тест
Лекция онлайн

5. Бюджет по време на криза

упражнения и тест
Лекция онлайн

6. Обобщение и заключение

упражнения и тест
Завърши класа и получи

Сертификат за участие

Запознай се със своя лидер

Левон Хампарцумян

Една от последните му роли – като изпълнителен директор и председател на УС на “УниКредит Булбанк”, продължила повече от 17 години, го прави два пъти “банкер на годината”, както и “мениджър на годината”.  Г-н Хампарцумян е един от пионерите на консултантско-одиторския бранш в България. Става част от PwC, а после се премества в EY. От 2000 г., става CEO на Aгенцията за приватизация, а година по-късно оглавява “УниКредит Булбанк”. В същото време е член на УС на Борика и председател на УС на Асоциацията на банките в България.

Направи най-добрия избор

Клас с лекции на запис

90 лв.

Quality sign

LeaderClass ти дава 100% гаранция за качество на всеки клас. За нас е важно да придобиеш ценни знания и да почерпиш опит от най-успешните лидери в България. Ако по някаква причина класът не отговори на очакванията ти, ние ти гарантираме възстановяване на цялата заплатена сума. Таксата може да бъде възстановена до 5 дни от началото на класа.

Отговаряме още преди да попиташ:

LeaderClass е образователна платформа, чрез която обучаващите се имат възможност да учат и черпят опит от най-добрите в своята сфера, участвайки в онлайн обучения и срещи на живо, както и ставайки част от общност от хора с общи интереси. 

Всеки клас включва достъп до онлайн лекциите и упражненията по конкретната тема, представени от съответния лидер. Всеки клас представлява около 8-10, а понякога и 12, онлайн лекции на запис, всяка от по 20-30 минути, като общото съдържание е около 4-5 учебни часа. Освен лекции, се включват и упражненията, специално създадени от нашите лидери. Лекциите и упражненията се отключват по график, който е посочен в страницата на всеки клас. Не е необходимо да сте пред компютър или на телефона в определен час – материалите се зареждат във вашия профил и ви очакват в удобно за вас време и възможност.

В началото на всеки клас ще бъдеш част от специално създадена Facebook група за обмяна на съвети и идеи, в която ще са и всички останали записали се. 

В края на всеки клас, ще имаш възможност да се включиш в Q&A сесия и зададеш въпросите си по темата онлайн или на живо, според пакета, който си избрал. 

След приключване на Q&A сесията, отново според избрания от теб пакет, ще имаш възможност да обмениш мисли и идеи с лидера на класа, придружено с чаша вино и вкусни хапки.

Когато класът и срещите към него отминат, видео съдържанието на класа – лекции, упражнения и материали, може да бъде закупено, като “отминал” клас. В този случай всички видео записи и материали от класа са достъпки предварително, а не се отключват по график. 

Разполагаш с неограничен във времето достъп до всички видео записи и материали от закупения от теб клас.

Можеш да достъпиш своите уроци от всяка точка на света, по всяко удобно за теб време, на всяко устройство. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, онлайн Q&A сесия с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 120 лв. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, Q&A сесия на живо, участие в networking и коктейл с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 250 лв. 

Достъп единствено до видео уроците е 90 лв., като тази опция е активна за всички вече отминали класове.

Таксите могат да бъдат заплатени с кредитна или дебитна карта, по банков път, както и посредством Epay и EasyPay.

Плащанията в нашата платформа се извършват в български левове (BGN).

Таксите за участие, представени тук в официалния ни сайт, са окончателни и включват данъка върху добавената стойност (ДДС) и всички други допълнителни данъци и такси.

Ако вече си закупил клас, но не желаеш да продължиш, можеш да отмениш членството си в класа до 5 дни след старта на класа или в рамките на на 14-дневен срок от получаването на уведомителния имейл от нас, че си успешно си записан. Можеш да ни пишеш на [email protected], за да упражниш правото си на отказ. Ще получиш сумата по твоята сметка в рамките на 14-дневен срок след като си ни уведомил.

Ако имаш още въпроси, свържи се с нас. Ще се радваме да помогнем!

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!