Как да превърнем себе си в бранд?

Маги Халваджиян

Как да открием какво харесваме, да се влюбим в него
и да го продадем като успешен бранд.

Начална
дата

16

октомври

Времетраене
на класа

4

седмици

Класът
завършва с

Q&А

на живо или онлайн

Повече за класа

Мотивиращият клас на Маги Халваджиян ще те вдъхнови и запознае с азбуката на създаването и налагането на собствен бранд.

В рамките на осем онлайн лекции, той разказва за първи път вдъхновяващи истории от работата и живота си, които биха ти дали една нова перспектива към това да постигнеш успех в България.

А в края на всяка лекция, Маги е подготвил упражнения задачи, с които да направиш първите крачки в изграждането на твоя бранд.

В класа ще научиш

 • как да създадеш уникално име, с което да бъдеш различен
 • как да се подготвиш, преди да стартираш бранда си
 • как да изградиш ореол около бранда си чрез истории
 • каква е работната етика на екипа зад всеки успешен бранд

За кого е подходящ класът?

Класът е подходящ за всеки, който иска да направи своите първи стъпки в света на бизнеса и има нужда от вдъхновение и мотивация.

За да се включиш, не е нужно да имаш предварителна подготовка и познания по темата.

График

 • Начало на класа

  16 октомври, 2023

 • Лекциите се отключват

  Всеки вторник и четвъртък в продължение на 4 седмици. 8 лекции и 4 нови материала с реални примери за брандовете на Маги Халваджиян с обща продължителност от 5 часа.

 • В края на класа

  Задай въпросите си на Маги Халваджиян по време на онлайн сесия или се срещни с него на живо

Програма

Лекция онлайн

1. Аз съм своят бранд

16 октомври 2023
Лекция онлайн

2. Влюби се в бранда си

16 октомври 2023
Лекция онлайн

3. Идеята или парите?

19 октомври 2023
Лекция онлайн

4. Създавай истории?

19 октомври 2023
Лекция онлайн

5. Работна етика

23 октомври 2023
Лекция онлайн

6. Екипът

23 октомври 2023
Лекция онлайн

7. Брандът си ТИ

26 октомври 2023
Лекция онлайн

8. Късметът

26 октомври 2023
Практически казус онлайн

9. PetMall

30 октомври 2023
Практически казус онлайн

10. LATE Café & Roastery

30 октомври 2023
Практически казус онлайн

11. Prosecco CAJ & OROCHIARO

30 октомври 2023
Практически казус онлайн

12. Господари на ефира

30 октомври 2023
Събитие

Q&A сесия онлайн или на живо с Маги Халваджиян

2 ноември 2023

Ела и срещни Маги на живо!

Класът завършва с Q&A сесия, в която имаш възможност да се включиш на място или онлайн и да зададеш въпросите си по темата.

LIVE Q&A НА МЯСТО С Маги Халваджиян

Задавай въпроси на твоя лидер на място и се запознай с него лично и на живо.

02 ноември
2023

гр. София

LIVE Q&A ОНЛАЙН С Маги Халваджиян

Задавай въпроси на твоя лидер онлайн в реално време.

02 ноември
2023

Онлайн

Запознай се със своя лидер

Маги Халваджиян

Магърдич Халваджиян е заснел повече от 500 музикални видео клипове и реклами. Продуцира едни от най-успешните телевизионни формати в България: “Х фактор”, “Като две капки вода”, “България търси талант”, “Страх”, “Море от любов”, “Маскираният певец”, т.н.

Заснема няколко игрални и един късометражен филм, които са закупени от чужди дистрибутори и са разпространявани на световния пазар. Работи със световно известните актьори – Michael Madsen, William Baldwin, Paul Sorvino. Бил е председател на “Асоциацията на филмовите и телевизионни продуценти”. 

Направи най-добрия избор

Клас с Q&A онлайн

120 лв.

Клас с Q&A
и networking на живо

250 лв.

Quality sign

LeaderClass ти дава 100% гаранция за качество на всеки клас. За нас е важно да придобиеш ценни знания и да почерпиш опит от най-успешните лидери в България. Ако по някаква причина класът не отговори на очакванията ти, ние ти гарантираме възстановяване на цялата заплатена сума. Таксата може да бъде възстановена до 5 дни от началото на класа.

Отговаряме още преди да попиташ:

LeaderClass е образователна платформа, чрез която обучаващите се имат възможност да учат и черпят опит от най-добрите в своята сфера, участвайки в онлайн обучения и срещи на живо, както и ставайки част от общност от хора с общи интереси. 

Всеки клас включва достъп до онлайн лекциите и упражненията по конкретната тема, представени от съответния лидер. Всеки клас представлява около 8-10, а понякога и 12, онлайн лекции на запис, всяка от по 20-30 минути, като общото съдържание е около 4-5 учебни часа. Освен лекции, се включват и упражненията, специално създадени от нашите лидери. Лекциите и упражненията се отключват по график, който е посочен в страницата на всеки клас. Не е необходимо да сте пред компютър или на телефона в определен час – материалите се зареждат във вашия профил и ви очакват в удобно за вас време и възможност.

В началото на всеки клас ще бъдеш част от специално създадена Facebook група за обмяна на съвети и идеи, в която ще са и всички останали записали се. 

В края на всеки клас, ще имаш възможност да се включиш в Q&A сесия и зададеш въпросите си по темата онлайн или на живо, според пакета, който си избрал. 

След приключване на Q&A сесията, отново според избрания от теб пакет, ще имаш възможност да обмениш мисли и идеи с лидера на класа, придружено с чаша вино и вкусни хапки.

Когато класът и срещите към него отминат, видео съдържанието на класа – лекции, упражнения и материали, може да бъде закупено, като “отминал” клас. В този случай всички видео записи и материали от класа са достъпки предварително, а не се отключват по график. 

Разполагаш с неограничен във времето достъп до всички видео записи и материали от закупения от теб клас.

Можеш да достъпиш своите уроци от всяка точка на света, по всяко удобно за теб време, на всяко устройство. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, онлайн Q&A сесия с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 120 лв. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, Q&A сесия на живо, участие в networking и коктейл с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 250 лв. 

Достъп единствено до видео уроците е 90 лв., като тази опция е активна за всички вече отминали класове.

Таксите могат да бъдат заплатени с кредитна или дебитна карта, по банков път, както и посредством Epay и EasyPay.

Плащанията в нашата платформа се извършват в български левове (BGN).

Таксите за участие, представени тук в официалния ни сайт, са окончателни и включват данъка върху добавената стойност (ДДС) и всички други допълнителни данъци и такси.

Ако вече си закупил клас, но не желаеш да продължиш, можеш да отмениш членството си в класа до 5 дни след старта на класа или в рамките на на 14-дневен срок от получаването на уведомителния имейл от нас, че си успешно си записан. Можеш да ни пишеш на [email protected], за да упражниш правото си на отказ. Ще получиш сумата по твоята сметка в рамките на 14-дневен срок след като си ни уведомил.

Ако имаш още въпроси, свържи се с нас. Ще се радваме да помогнем!