Как да превърнем себе си в бранд?

Маги Халваджиян

Записване до: 27 януари

Начална
дата

12

януари

Времетраене на класа

3

седмици

Класът
завършва с

Q&A

на живо или онлайн

Повече за класа

Мотивиращият клас на Маги Халваджиян ще те вдъхнови и запознае с азбуката на създаването и налагането на собствен бранд.

В рамките на осем онлайн лекции, той разказва за първи път вдъхновяващи истории от работата и живота си, които биха ти дали една нова перспектива към това да постигнеш успех в България.

А в края на всяка лекция, Маги е подготвил упражнения задачи, с които да направиш първите крачки в изграждането на твоя бранд.

В класа ще научиш

 • как да създадеш уникално име, с което да бъдеш различен
 • как да се подготвиш, преди да стартираш бранда си
 • как да изградиш ореол около бранда си чрез истории
 • каква е работната етика на екипа зад всеки успешен бранд

За кого е подходящ класът?

Класът е подходящ за всеки, който иска да направи своите първи стъпки в света на бизнеса и има нужда от вдъхновение и мотивация.

За да се включиш, не е нужно да имаш предварителна подготовка и познания по темата.

График

 • Начало на класа

  12 януари, 2023

 • Лекции се отключват

  Всеки вторник и четвъртък.
  8 онлайн лекции на запис с обща продължителност 4 часа.

 • В края на класа

  Задай въпросите си на
  Маги Халваджиян и се срещни с него на живо или онлайн.

Програма

Лекция онлайн

1. Аз съм своят бранд

12 януари 2023
Лекция онлайн

2. Влюби се в бранда си

12 януари 2023
Лекция онлайн

3. Идеята или парите?

17 януари 2023
Лекция онлайн

4. Създавай истории?

17 януари 2023
Лекция онлайн

5. Работна етика

19 януари 2023
Лекция онлайн

6. Екипът

19 януари 2023
Лекция онлайн

7. Брандът си ТИ

24 януари 2023
Лекция онлайн

8. Късметът

24 януари 2023
Събитие онлайн или на живо

Live Q&A с Маги Халваджиян

02 февруари 2023

Ела и срещни Маги на живо!

Класът завършва с Q&A сесия, в която имаш възможност да се включиш на място или онлайн и да зададеш въпросите си по темата.

LIVE Q&A НА МЯСТО С МАГИ ХАЛВАДЖИЯН

Задавай въпроси на твоя лидер на място и се запознай с него лично и на живо

2-ри февруари
2023

19:30
гр. София СофтУни

LIVE Q&A ОНЛАЙН С МАГИ ХАЛВАДЖИЯН

Задавай въпроси на твоя лидер онлайн в реално време

2-ри февруари
2023

17:30
Онлайн

Запознай се със своя лидер

Маги Халваджиян

Магърдич Халваджиян е заснел повече от 500 музикални видео клипове и реклами. Продуцира едни от най-успешните телевизионни формати в България: “Х фактор”, “Като две капки вода”, “България търси талант”, “Страх”, “Море от любов”, “Маскираният певец”, т.н.

Заснема няколко игрални и един късометражен филм, които са закупени от чужди дистрибутори и са разпространявани на световния пазар. Работи със световно известните актьори – Michael Madsen, William Baldwin, Paul Sorvino. Бил е председател на “Асоциацията на филмовите и телевизионни продуценти”. 

Направи най-добрия избор

Клас с Q&A онлайн

90 лв.

Записване до: 27.01

Kлас с Q&A
и networking на живо

240 лв.

Записване до: 19.01

Quality sign

LeaderClass ти дава 100% гаранция за качество на всеки клас. За нас е важно да придобиеш ценни знания и да почерпиш опит от най-успешните лидери в България. Ако по някаква причина класът не отговори на очакванията ти, ние ти гарантираме възстановяване на цялата заплатена сума. Таксата може да бъде възстановена до 5 дни от началото на класа.

Отговаряме още преди да попиташ:

LeaderClass е образователна платформа, чрез която обучаващите се имат възможност да учат и черпят опит от най-добрите в своята сфера, участвайки в онлайн обучения и срещи на живо, както и ставайки част от общност от хора с общи интереси. 

Всеки клас включва достъп до лекциите и упражненията по конкретната тема, представени от съответния лидер.  Всеки клас представлява около 8-10 онлайн лекции на запис, всяка от по 30 минути, като общото съдържание е около 4-5 учебни часа. Освен лекции, се включват и упражненията, специално създадени от нашите лидери. Лекциите и упражненията се отключват по график, който е посочен в страницата на всеки клас.

В началото на всеки клас ще бъдеш част от специално създадена Facebook група за обмяна на съвети и идеи, в която ще са и всички останали записали се. 

В края на всеки клас, ще имаш възможност да се включиш в Q&A сесия и зададеш въпросите си по темата онлайн или на живо, според пакета, който си избрал. 

След приключване на Q&A сесията, отново според избрания от теб пакет, ще имаш възможност да обмениш мисли и идеи с лидера на класа, придружено с чаша вино и вкусни хапки.

Можеш да достъпиш своите уроци от всяка точка на света, по всяко удобно за теб време, на всяко устройство. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, онлайн Q&A сесия с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 90 лв. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, Q&A сесия на живо, участие в networking и коктейл с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 240 лв. 

Достъп единствено до видео уроците е 50 лв., като тази опция е активна за всички вече отминали класове.

Таксите могат да бъдат заплатени с кредитна или дебитна карта, по банков път, както и посредством Epay и EasyPay.

Плащанията в нашата платформа се извършват в български левове (BGN).

Таксите за участие, представени тук в официалния ни сайт, са окончателни и включват данъка върху добавената стойност (ДДС) и всички други допълнителни данъци и такси.

Ако вече си закупил клас, но не желаеш да продължиш, можеш да отмениш членството си в класа до 5 дни след старта на класа или в рамките на на 14-дневен срок от получаването на уведомителния имейл от нас, че си успешно си записан. Можеш да ни пишеш на [email protected], за да упражниш правото си на отказ. Ще получиш сумата по твоята сметка в рамките на 14-дневен срок след като си ни уведомил.

Ако имаш още въпроси, свържи се с нас. Ще се радваме да помогнем!