Как да пробиваш в живота с хумор?

Димитър Рaчков

Шегите, които отварят врати и градят успешни партньoрства

Брой лекции

8

на запис

Включва още

8

упражнения

Времетраене

6

часа

Повече за класа

Димитър Рачков е другото име на смешното. След часове смях до сълзи на сцената и пред камерата, в своя LeaderClass, един от най-популярните комедийни актьори в България споделя опит и съвети как да използваме хуморът като суперсила, дори и да не сме професионални комици. Класът е едно увлекателно пътешествие-смехотерапия, което разкрива психологическите тайни зад смешното и истории и тактики от личния опит на Рачков, които са му помогнали да успее. 

В този клас ще научите как може да използвате хумора като мощен инструмент за изграждане на влияние, заздравяване на връзки и постигане на цели. Ще разберете как да развиете своето чувство за хумор, дори и да не сте родени комици. Изследвайте различни комедийни техники и стилове за създаване на забавни и запомнящи се шеги, както и техники за включване на хумор във вашия речник и стил на комуникация.

В класа ще научиш

 • Психологическите принципи зад хумора като мощен инструмент за постигане на цели и създаване на партньорства
 • Стратегии и тактики за развиване на чувството за хумор – техники и стилове за създаване на шеги.
 • Как да използваш хумора, за да създадеш по-близки и доверителни отношения с другите
 • Как хуморът ще намали стреса ти и може да допринесе за позитивна и продуктивна атмосфера в офиса
 • Как да използваш хумора в комуникацията, преговорите и лидерството, за да постигнеш успех в професионалната си сфера.

За кого е подходящ класът?

Класът е подходящ за всеки, който се интересува от комедията и хумора, независимо дали професионално, или просто за добро настроение и позитивен заряд в своя ден. Всеки, който желае да освободи смеха си и да го използва като мощен инструмент за подобряване на своите междуличностни взаимодействия, личностно развитие и успех, ще намери полезни техники и информация в този клас.

*За да се включиш не е необходимо да имаш предварителна подготовка или познания по темата.

График

 • Стартирай класа веднага

  21 март, 2024

 • Лекции се очакват

  Гледай ги със собствено темпо. Направи упражненията и теста след лекциите.

 • В края на класа

  Завърши класа и получи сертификат за участие

Програма

Лекция и упражнения онлайн

1. Хуморът е сериозна работа

21 март, 2024
Лекция и упражнения онлайн

2. Тренирай смешния си мускул

25 март, 2024
Лекция и упражнения онлайн

3. От сцената - в живота

28 март, 2024
Лекция и упражнения онлайн

4. Хумор = Харизма = Ключ към сърцата

01 април, 2024
Лекция и упражнения онлайн

5. Хумор и лидерство

04 април, 2024
Лекция и упражнения онлайн

6. Хуморът като кризисна комуникация

08 април, 2024
Лекция и упражнения онлайн

7. Хуморът отвъд табутата. Черен хумор

11 април, 2024
Лекция и упражнения онлайн

8. Който се смее последен...

15 април, 2024
Завърши класа и получи

Сертификат за участие

Ела и срещни
Рачков на живо!

Класът завършва с Q&A сесия, в която имаш възможност да се включиш на място или онлайн и да зададеш въпросите си по темата.

LIVE Q&A НА МЯСТО С ДИМИТЪР РАЧКОВ

Задавай въпроси на твоя лидер на място и се запознай с него лично и на живо.

17 май,
2024

гр. София

LIVE Q&A ОНЛАЙН С ДИМИТЪР РАЧКОВ

Задавай въпроси на твоя лидер онлайн в реално време.

17 май,
2024

Онлайн

Запознай се със своя лидер

Димитър Рачков

Димитър Рачков е известен актьор и телевизионен водещ. Безспорно един от най-разпознаваемите комици в България, познат с комедийния си талант от телевизионния екран, киното и театралната сцена. Неговите импровизации и чувство за хумор са запазена марка на едно от най-популярните предавания в българския ефир: “Като две капки вода”, “Господари на Ефира”, “Забраненото Шоу на Рачков”, “Пълна Лудница”, “Маскираният Певец”, “С Рачков всичко е възможно”. Емблематичните са образите му на Жоро Бекъма, Ники Пънчев, Калеко Алеко и други. 

Рачков е част от редица кино продукции и сериали, както и има над 30 театрални роли. Сред най-запомнящите му такива са на Иван Василиевич във “Вечерен акт” и Подкальосин в “Женитба”.

Направи най-добрия избор

Клас с Q&A онлайн

120 лв.

Клас с Q&A
и networking на живо

250 лв.

Направи най-добрия избор

Клас
с лекции на запис

90 лв.

Quality sign

LeaderClass ти дава 100% гаранция за качество на всеки клас. За нас е важно да придобиеш ценни знания и да почерпиш опит от най-успешните лидери в България. Ако по някаква причина класът не отговори на очакванията ти, ние ти гарантираме възстановяване на цялата заплатена сума. Таксата може да бъде възстановена до 5 дни от началото на класа.

Отговаряме още преди да попиташ:

LeaderClass е образователна платформа, чрез която обучаващите се имат възможност да учат и черпят опит от най-добрите в своята сфера, участвайки в онлайн обучения и срещи на живо, както и ставайки част от общност от хора с общи интереси. 

Всеки клас включва достъп до онлайн лекциите и упражненията по конкретната тема, представени от съответния лидер. Всеки клас представлява около 8-10, а понякога и 12, онлайн лекции на запис, всяка от по 20-30 минути, като общото съдържание е около 4-5 учебни часа. Освен лекции, се включват и упражненията, специално създадени от нашите лидери. Лекциите и упражненията се отключват по график, който е посочен в страницата на всеки клас. Не е необходимо да сте пред компютър или на телефона в определен час – материалите се зареждат във вашия профил и ви очакват в удобно за вас време и възможност.

В началото на всеки клас ще бъдеш част от специално създадена Facebook група за обмяна на съвети и идеи, в която ще са и всички останали записали се. 

В края на всеки клас, ще имаш възможност да се включиш в Q&A сесия и зададеш въпросите си по темата онлайн или на живо, според пакета, който си избрал. 

След приключване на Q&A сесията, отново според избрания от теб пакет, ще имаш възможност да обмениш мисли и идеи с лидера на класа, придружено с чаша вино и вкусни хапки.

Когато класът и срещите към него отминат, видео съдържанието на класа – лекции, упражнения и материали, може да бъде закупено, като “отминал” клас. В този случай всички видео записи и материали от класа са достъпки предварително, а не се отключват по график. 

Разполагаш с неограничен във времето достъп до всички видео записи и материали от закупения от теб клас.

Можеш да достъпиш своите уроци от всяка точка на света, по всяко удобно за теб време, на всяко устройство. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, онлайн Q&A сесия с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 120 лв. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, Q&A сесия на живо, участие в networking и коктейл с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 250 лв. 

Достъп единствено до видео уроците е 90 лв., като тази опция е активна за всички вече отминали класове.

Таксите могат да бъдат заплатени с кредитна или дебитна карта, по банков път, както и посредством Epay и EasyPay.

Плащанията в нашата платформа се извършват в български левове (BGN).

Таксите за участие, представени тук в официалния ни сайт, са окончателни и включват данъка върху добавената стойност (ДДС) и всички други допълнителни данъци и такси.

Ако вече си закупил клас, но не желаеш да продължиш, можеш да отмениш членството си в класа до 5 дни след старта на класа или в рамките на на 14-дневен срок от получаването на уведомителния имейл от нас, че си успешно си записан. Можеш да ни пишеш на [email protected], за да упражниш правото си на отказ. Ще получиш сумата по твоята сметка в рамките на 14-дневен срок след като си ни уведомил.

Ако имаш още въпроси, свържи се с нас. Ще се радваме да помогнем!

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!