Как да станеш най-добрата версия на себе си?

Сами Хоссни

Открий силата на навиците и подобри качеството си на живот

Брой лекции

8

онлайн

Включва още

8

упражнения

Времетраене

6

часа

Повече за класа

Класът на Сами Хоссни ще те отведе на пътешествие към себепознанието и ще те научи как да изградиш положителни навици, с които да подобриш личностното си развитие и да намериш баланса между успеха и здравословния начин на живот.

В рамките на 8 онлайн лекции, той ще ти покаже различни техники и инструменти,  с които сам да определиш мечтания лайфстайл и как най-добре да се стремиш към него. Също така ще разбереш кои са най-често срещаните вредни навици и как сигурно да ги замениш с положителни.

В класа ще научиш

 • Как да си по-продуктивен и ефективен на работното място с минимални усилия.
 • Техники, с които да планираш и изградиш мечтаната версия на себе си.
 • Методи, с които ще можеш да счупиш вредните навици и да ги замениш с положителни.
 • Как да спиш по-добре и да оптимизираш почивката на тялото си.
 • Как да си поставиш точни и постижими персонални цели за промяна.
 • Как да превърнеш тренировките и правилното хранене в гориво по пътя към щастието.

За кого е подходящ класът?

Този клас е подходящ за всички, които искат да организират ежедневието си по-добре и имат желанието да подобрят начина си на живот, но нямат достатъчно свободно време.

За всички хора, които редовно се борят със стреса на работното място и искат да са по-щастливи и удовлетворени.

За този клас не се изисква специална физическа подготовка.

График

 • Стартирай клас веднага

  8 онлайн лекции и упражнения

 • Лекциите те очакват

  Гледай ги със собствено темпо. Направи упражненията и теста след лекциите.

 • В края на класа

  Завърши класа и получи сертификат за участие.

Програма

Лекция онлайн

1. Действай! Действай! И пак Действай!

упражнения и тест онлайн
Лекция онлайн

2. Моята идентичност е моят избор

упражнения и тест онлайн
Лекция онлайн

3. Какво му трябва на човек, за да е истински щастлив?

упражнения и тест онлайн
Лекция онлайн

4. Само действието създава промяна

упражнения и тест онлайн
Лекция онлайн

5. Контрол на порциите и осъзнато хранене

упражнения и тест онлайн
Лекция онлайн

6. Изготвяне на правилния тренировъчен режим

упражнения и тест онлайн
Лекция онлайн

7. Стрес мениджмънт и време за самия теб

упражнения и тест онлайн
Лекция онлайн

8. Тайната на истински щастливия живот.

упражнения и тест онлайн
Завърши класа и получи

Сертификат за участие

Запознай се със своя лидер

Сами Хоссни 

Сами Хоссни е предприемач и гражданин на света, родом от Стара Загора. Кариерата му на нутриционист, лайф коуч и бизнес съветник го среща със знаменитости от целия свят. Роденият в семейството на египтянин и българка младеж е бивш национал по плуване, 10 пъти шампион на България по кикбокс и шампион на Азия по муайтай. Баща и глава на прекрасно семейство.

Направи най-добрия избор

Клас
с лекции на запис

90 лв.

Quality sign

LeaderClass ти дава 100% гаранция за качество на всеки клас. За нас е важно да придобиеш ценни знания и да почерпиш опит от най-успешните лидери в България. Ако по някаква причина класът не отговори на очакванията ти, ние ти гарантираме възстановяване на цялата заплатена сума. Таксата може да бъде възстановена до 5 дни от началото на класа.

Отговаряме още преди да попиташ:

LeaderClass е образователна платформа, чрез която обучаващите се имат възможност да учат и черпят опит от най-добрите в своята сфера, участвайки в онлайн обучения и срещи на живо, както и ставайки част от общност от хора с общи интереси. 

Всеки клас включва достъп до онлайн лекциите и упражненията по конкретната тема, представени от съответния лидер. Всеки клас представлява около 8-10, а понякога и 12, онлайн лекции на запис, всяка от по 20-30 минути, като общото съдържание е около 4-5 учебни часа. Освен лекции, се включват и упражненията, специално създадени от нашите лидери. Лекциите и упражненията се отключват по график, който е посочен в страницата на всеки клас. Не е необходимо да сте пред компютър или на телефона в определен час – материалите се зареждат във вашия профил и ви очакват в удобно за вас време и възможност.

В началото на всеки клас ще бъдеш част от специално създадена Facebook група за обмяна на съвети и идеи, в която ще са и всички останали записали се. 

В края на всеки клас, ще имаш възможност да се включиш в Q&A сесия и зададеш въпросите си по темата онлайн или на живо, според пакета, който си избрал. 

След приключване на Q&A сесията, отново според избрания от теб пакет, ще имаш възможност да обмениш мисли и идеи с лидера на класа, придружено с чаша вино и вкусни хапки.

Когато класът и срещите към него отминат, видео съдържанието на класа – лекции, упражнения и материали, може да бъде закупено, като “отминал” клас. В този случай всички видео записи и материали от класа са достъпки предварително, а не се отключват по график. 

Разполагаш с неограничен във времето достъп до всички видео записи и материали от закупения от теб клас.

Можеш да достъпиш своите уроци от всяка точка на света, по всяко удобно за теб време, на всяко устройство. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, онлайн Q&A сесия с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 120 лв. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, Q&A сесия на живо, участие в networking и коктейл с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 250 лв. 

Достъп единствено до видео уроците е 90 лв., като тази опция е активна за всички вече отминали класове.

Таксите могат да бъдат заплатени с кредитна или дебитна карта, по банков път, както и посредством Epay и EasyPay.

Плащанията в нашата платформа се извършват в български левове (BGN).

Таксите за участие, представени тук в официалния ни сайт, са окончателни и включват данъка върху добавената стойност (ДДС) и всички други допълнителни данъци и такси.

Ако вече си закупил клас, но не желаеш да продължиш, можеш да отмениш членството си в класа до 5 дни след старта на класа или в рамките на на 14-дневен срок от получаването на уведомителния имейл от нас, че си успешно си записан. Можеш да ни пишеш на [email protected], за да упражниш правото си на отказ. Ще получиш сумата по твоята сметка в рамките на 14-дневен срок след като си ни уведомил.

Ако имаш още въпроси, свържи се с нас. Ще се радваме да помогнем!

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!