Снимай и продавай

Александър Сано

Как да създаваме и продаваме видео съдържание?

Начална
дата

19

октомври

Времетраене на класа

4

седмици

Класът
завършва с

Q&A

на живо или онлайн

Повече за класа

В ерата на TikTok и социалните медии, видео съдържанието става основен способ да представяме себе си пред света, а и най-гледаемият начин за предаване на нашите послания, истории, продукти… Класът на Александър Сано отваря вратата към професионалния видео мейкинг – както от и за телефон, така и за големите кино салони и червения килим на световните фестивали. Класът ще разкрие основните стъпки при подготовката – креативна и техническа, планирането, създаването, финансирането и продажбата на видео съдържание.

В рамките на осем лекции, класът на Александър Сано, ще ви запознае с техники, които може директно да приложите в следващия си видео проект, както и тънкости от бизнеса на продажба на видео съдържание.

A в края на всяка лекция, Сано ти е приготвил упражнения и допълнителни материали, с които да приложиш на практика всичко ценно за следващия си видео проект.

В класа ще научиш

 • За теб ли е правенето на видео?
 • Как успешно да разказваш истории чрез видео?
 • Как да избираш жанра, платформите и аудиторията?
 • Как се създава вайръл видео?
 • Как да подготвиш творческата част от реализацията на видео съдържанието си?
 • Кои са най-важните принципи за заснемането, монтажа и звукообработката на едно добро видео?
 • Как да изграждаш своя аудитория и да трупаш последователи?
 • Как да финансираш и къде да продаваш видео съдържание?

За кого е подходящ класът?

Този клас е подходящ за начинаещи с интерес към създаването на видео съдържание, независимо от платформите, за които е предвидено.

Въпреки че класът е насочен към концептуалното изграждане на видеосъдържанието, предимство е начален опит с елементари програми за видеообработка, тъй като в част от лекциите ще се обсъждат конкретни подходи при техническото реализиране на видео съдържание.

График

 • Начало на класа

  19 октомври, 2023

 • Лекции се отключват

  Всеки понеделник и четвъртък. 8 онлайн лекции на запис с обща продължителност 5 часа.

 • В края на класа

  Задай въпросите си на Александър Сано и се срещни с него на живо или онлайн.

Програма

Лекция и упражнения онлайн

1. Как се става визуален разказвач?

19 октомври 2023
Лекция и упражнения онлайн

2. Как определяш жанр, аудитория и платформи?

23 октомври 2023
Лекция и упражнения онлайн

3. Подготовка на вайръл видео

26 октомври 2023
Лекция и упражнения онлайн

4. Креативна подготовка

30 октомври 2023
Лекция и упражнения онлайн

5. Техническа подготовка - част 1

2 ноември 2023
Лекция и упражнения онлайн

6. Техническа подготовка - част 2

6 ноември 2023
Лекция и упражнения онлайн

7. Как да финансирам и продавам видео?

9 ноември 2023
Лекция и упражнения онлайн

8. Как да НЕ стана One Hit Wonder?

13 ноември 2023
Събитие онлайн или на живо

Live Q&A с Александър Сано

ноември 2023

Ела и срещни
Александър Сано на живо!

Класът завършва с Q&A сесия, в която имаш възможност да се включиш на място или онлайн и да зададеш въпросите си по темата.

LIVE Q&A НА МЯСТО С АЛЕКСАНДЪР САНО

Задавай въпроси на твоя лидер на място и се запознай с него лично и на живо.

ноември
2023

гр. София

LIVE Q&A ОНЛАЙН С АЛЕКСАНДЪР САНО

Задавай въпроси на твоя лидер онлайн в реално време.

ноември
2023

Онлайн

Запознай се със своя лидер

Александър Сано

Основател на една от първите компании в България за развитие на канали в YouTube – SilverNoise, която понастоящем се занимава и с продуциране, дистрибуция на аудио-визуално съдържание в целия свят. Сано е многопластов артист, актьор и музикант. Познат е с ролите си на Сребото, Косъма, Бохеми и много други, които той е развил и наложил в нашата култура от малкия и големия екран. Като музикант пък е познат като един от братята от Братя Мангасарян. 

Направи най-добрия избор

Клас с Q&A онлайн

120 лв.

Клас с Q&A
и networking на живо

250 лв.

Quality sign

LeaderClass ти дава 100% гаранция за качество на всеки клас. За нас е важно да придобиеш ценни знания и да почерпиш опит от най-успешните лидери в България. Ако по някаква причина класът не отговори на очакванията ти, ние ти гарантираме възстановяване на цялата заплатена сума. Таксата може да бъде възстановена до 5 дни от началото на класа.

Отговаряме още преди да попиташ:

LeaderClass е образователна платформа, чрез която обучаващите се имат възможност да учат и черпят опит от най-добрите в своята сфера, участвайки в онлайн обучения и срещи на живо, както и ставайки част от общност от хора с общи интереси. 

Всеки клас включва достъп до онлайн лекциите и упражненията по конкретната тема, представени от съответния лидер. Всеки клас представлява около 8-10, а понякога и 12, онлайн лекции на запис, всяка от по 20-30 минути, като общото съдържание е около 4-5 учебни часа. Освен лекции, се включват и упражненията, специално създадени от нашите лидери. Лекциите и упражненията се отключват по график, който е посочен в страницата на всеки клас. Не е необходимо да сте пред компютър или на телефона в определен час – материалите се зареждат във вашия профил и ви очакват в удобно за вас време и възможност.

В началото на всеки клас ще бъдеш част от специално създадена Facebook група за обмяна на съвети и идеи, в която ще са и всички останали записали се. 

В края на всеки клас, ще имаш възможност да се включиш в Q&A сесия и зададеш въпросите си по темата онлайн или на живо, според пакета, който си избрал. 

След приключване на Q&A сесията, отново според избрания от теб пакет, ще имаш възможност да обмениш мисли и идеи с лидера на класа, придружено с чаша вино и вкусни хапки.

Когато класът и срещите към него отминат, видео съдържанието на класа – лекции, упражнения и материали, може да бъде закупено, като “отминал” клас. В този случай всички видео записи и материали от класа са достъпки предварително, а не се отключват по график. 

Разполагаш с неограничен във времето достъп до всички видео записи и материали от закупения от теб клас.

Можеш да достъпиш своите уроци от всяка точка на света, по всяко удобно за теб време, на всяко устройство. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, онлайн Q&A сесия с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 120 лв. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, Q&A сесия на живо, участие в networking и коктейл с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 250 лв. 

Достъп единствено до видео уроците е 90 лв., като тази опция е активна за всички вече отминали класове.

Таксите могат да бъдат заплатени с кредитна или дебитна карта, по банков път, както и посредством Epay и EasyPay.

Плащанията в нашата платформа се извършват в български левове (BGN).

Таксите за участие, представени тук в официалния ни сайт, са окончателни и включват данъка върху добавената стойност (ДДС) и всички други допълнителни данъци и такси.

Ако вече си закупил клас, но не желаеш да продължиш, можеш да отмениш членството си в класа до 5 дни след старта на класа или в рамките на на 14-дневен срок от получаването на уведомителния имейл от нас, че си успешно си записан. Можеш да ни пишеш на [email protected], за да упражниш правото си на отказ. Ще получиш сумата по твоята сметка в рамките на 14-дневен срок след като си ни уведомил.

Ако имаш още въпроси, свържи се с нас. Ще се радваме да помогнем!